úterý 20. prosince 2011

Hračky za skoro dvě kačky III.

Dnešní hračka je Soubor her s tematikou Hello Kitty. Vzhledem k tomu, že jsem dílky laminovala, tak se náklady vyšplhaly na nějakých 60-70 Kč, taky tu byla větší časová náročnost (jeden večer jsem stahovala a upravovala obrázky a kompletovala v počítači), další večer jsem tiskla, stříhala a laminovala, ale s výsledkem jsem docela spokojená.


První z her je "Cesta k vánočnímu stromku", klasická chodička. Místo figurek jsem použila 4 pěnová kolečka, která používá Beatka na třídění barev, místo kostky se otáčejí kartičky, na kterých je jedno nebo dvě barevná kolečka (postupuje se na první nebo druhé pole stejné barvy) nebo hlava Kitty. Hra by šla rozšířit ještě o to, že na polích s Kitty by se musely plnit nějaké úkoly.


Druhá hra je "Kittyngo" neboli Bingo! s Hellou Kitty stáhnuté odsud


Třetí hra "Mlsná Kitty" je inspirovaná touto deskovkou. Akorát nemáme mlsného kocoura a místo myší se sbírají bonbony. Oproti jejich pravidlům jsem dala jen jednu kostku, vzhledem k tomu, že hru budou hrát mladší děti. Kostku jsem vyrobila ze staré kostky ze stavebnice aplikací obrázků bonbonů a hlavy Kitty jako žolíka.

5 komentářů:

  1. Páni, to bude pod stromečkem radosti:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sup er nápady,perfektní inspirace,určitě něco také vyzkouším,moc mě zaujala cesta k vánočnímu stromečku.Díky Jarka a Kubík

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, dnes jsem objevila tvůj blog plný skvělých nápadů, je to tu velmi inspirující! Přidávám se k pravidelným čtenářům a ráda bych tě pozvala i ke mně na návštěvu:
    http://vad-art.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi tady líbí, myslím, že se letos inspiruji nejen na internetu, ale že hračky pro své kluky by mohly být i levnější je vlastně taky pravda... díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mohla bych poprosit o šablony?

    OdpovědětVymazat