čtvrtek 23. září 2010

23.9.2010

S Beatkou jsme využili krásného dopoledne a vyrazili ven. Protože ještě pořád trochu kašle, vzali jsme s sebou kočár, ale ne že by se pořád jen vezla. Chvilkama vezla i ten kočár. Povinná zastávka na hřišti dnes nedopadla moc dobře, Beatka si tam způsobila docela hnusný lišaj na tváři. A to máme jet v neděli na pobyt - brzo na nás někdo zavolá sociálku.

Odpoledne s Jáchymem na první lekci plavní. No, jedním slovem katastrofa. Dostal tam takový hysterák, jaký jsem u něj asi nikdy nezažila a ne, že by se neuměl vztekat. Přitom tam chtěl sám chodit, ve vodě je rád, ještě ze začátku se tam těšil a pak se takhle zašprajcoval. Vůbec nevím, jestli to nezrušit hned v začátku nebo ho nechat sedět a jenom koukat nebo... Jsem z toho nějaká marná. Je fakt, že poslední dobou je nějaký úzkostlivější, ráno zkouší, jestli musí do školky, dneska i trochu plakal (a paní učitelka ho za to pustila na počítač :-o) Snad se jen srovnává s přechodem prázdniny-školka-dovolená-školka, navíc šel do velkého a někteří z jeho kamarádů odešli do jiné školky. Uvidíme.

2 komentáře:

  1. B. je teda borec na tý skluzavce. Já Pétu nejsem schopná donutit, aby na něco takovýho šel. Vrchol jeho odvahy je v poslední době, že si sedne na toho koně s pérama :D nebo na houpačku :D

    OdpovědětVymazat
  2. To ona je zase pro každou lumpárnu :-) Hrozně se opičí po bráchovi - co dělá on, chce taky. Což je docela problém, při její motorice zhruba rok a půl starého dítěte se snaží o věci, které dělá pětiletý. Proto je taky pořád někde odřená :-o Ale taky to má tak, že se sklouzne tak dvakrát třikrát, někdy jen jednou.

    OdpovědětVymazat