čtvrtek 21. října 2010

15.10.2010

Lego u nás zase momentálně vede. Což je fajn, protože za týden na narozeniny dostane Jáchym dvě krabice. Zatím (jako předdárek :-o) dostal katalog Lega 2010. Možná to nebyl úplně nejlepší nápad, protože neustále halasil: "Tohle chci !" a samozřejmě nad těmi nejdražšími sadami. Ale pak si podle toho začel stavět z těch kostek, které má a ty, které mu chybí, si zkoušel dělat z papíru. Pak ho napadlo, že bude lepší naverbovat maminku, aby mu je dělala :-)

Beatka se z Lega taky občas pokusí dělat komín a dokonce se jí to už i občas daří a trefí kostku na kostku. Ovšem láska k rozebírání staveb stále převládá. A dělá to opravdu důkladně - kostičku po kostičce.
Jo a ve školce dnes měla na nástěnce obrázek - lepili listy na ježka. Dnes to měli tři děti na tři paní učitelky, tak byl prostor na tvoření :-)

2 komentáře:

  1. P. teď dostal Duplo k narozkám, staví komín, nebo ty dlouhé kostky dává na sebe..nic jiného zatím nepostaví ( jako něco určitého)..jinak máme doma ty tématická Dupla a s tím si vyhraje docela hodně už :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, kdy Jáchym začal vytvářet nějaké složitější stavby. Ale Lego ho baví dodnes a je mu jedno, jestli je to Duplo nebo už to menší. A i já si s ním ráda hraju:-)

    OdpovědětVymazat